maanantai 19. toukokuuta 2014

Tervetuloa :)

Hellou, sekä of course tervetuloa Ikaalisiin Puksulan Valmennusleirille mökkeilemään!
Mökkeily on sitä paitsi kaikista parasta mummonmökillä. Leireilemme 4 päivää, joka tarkoittaa kolmea yötä. Ohjelmaan kuuluu leirikaste, ratsastelua, uittamista ja ehkäpä yömaasto. Leirillä harrastetaan erilaisia lajeja normaalista esteratsastuksesta vaikkapa vikelleykseen. Kesä kuuhun on enää muutama viikko, joten nyt kiirepikaa ilmoittautumaan leirile :) Luethan kuitenkin ensin koko topan läpi, ettei tule turhia epäselvyyksiä. Ja kysyä saa aina :3

... olen minä, siis piakkoin 12 vuotias lyhykäinen. Leirin aikaan tosin olen 11, mutta who cares? Kuitenkin ikää löytyy jonkin verran. Luonteeltani olen iloinen ja reipas, suhteelisen sosiaalinen tai siis hiukan liikaakin sosiaalinen tyttö. Ratsastusta olen harrastanut vaahtosammuttimen kokoisesta lähtien. Aloitin Alkeiskurssin siis 4 veenä, mutta 2 vuotta sitten saatiin omat ponit siskon kanssa. Tosiaan tuo ponit kohta kannatta tunkea ahtaimpaankin kalloon. Olen nimittäin kaksi vaivaista senttiä vaille 140... Siksi ilmoitan pituuteni aina millimetreinä [140mm] :D Älkää välittäkö siis siitä, vaikka voitte pitää ohjaajaanne kyynärtelineenä. Keppariharrastusta on ollut aikalailla saman verran, kuin oikeiden hevosten kanssa pyörintää. Omistan Puksulan Ponitallin, jossa pidän ratsastustunteja naapurin tytöille kahtena päivänä viikossa. Kilpailujakin olen pitänyt muutamat yksilöt. En ole luonteeltani tiukkapipo, mutta vaadin että laatimiani sääntöjä noudatetaan. Joten lukekaa ne nyt ainakin huolellisesti... okei joo, älkää pelätkö mua :)

... ja ohjeet, jotka kannattaa lukea :)
x Leiriläisillä ei ole ikärajoituksia, kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita
x Leirillä noudatetaan minun ohjeitani
x Leirillä ei käytetä päihteitä tai mitään muutakaan epäsopivaa
x Ei myöskään roskata luontoa hirveästi :)
x Leiri tulee maksamaan n. 15 euroa vierailta
x Ei tehdä kenenkään oloa epämukavaksi
x Paikalla ajokortin omaava aikuinen
x Kauppaan 1 km
x Paikalle pääsee ainakin Tampereen keskustasta kimppakyydeillä.


Mökillä on mukavat olosuhteet kepparointiin ja hauskan pitoon. Aloitetaampa päärakennuksesta. Sähköt löytyy, mutta jotta päästään mökkeilemään kunnolla ei paikanpäällä toimii netti. Sänkyjä on 8 kappaletta, mutta leirinjärjestäjät vievät niistä noin kolme. Tämä tarkoittaa että leiriläisille jäisi 5 sänkyä, koska kuitenkin 10 oli tarkoitus majoittaa, löytyy viidelle patjapaikka, ilmoitathan lomakkeessa, mikäli taloudestanne ei löydy kannettvaa patjaa! Keittiö löytyy, joten ruokailuita on kolmesta neljään päivässä. Sitten hiukan pihapiiristä sen verran, että ulkoa löytyy siis ylellinen puucee. Lisäksi pihalla on uima-allas, sekä vaja, jossa voi keppihevosia pitää. Tästä pääsemme aasinsillalla keppihevosolosuhteisiin jotka ovat suhteellisen laajat. Kentät kyllä löytyy ja suuret sellaiset, lisäksi suuri kuusimetsä maastoiluun ja järvi 200 metrin päässä, mikäli uima-allas ei kelpaa :)

Kuten otsikosta saattaa huomata, kyseessä on valmennusleiri. Valmennusleirin käsite on kuitenkin suhteellisen laaja, joten ensiksi selvennän ainakin sen. Periaatteessa Valmennus tarkoittaa niin sanottua ohjattua valmentautumista jotakin varten. Se voi myös tarkoittaa tehoratsastustuntia, jossa opitaan hiukan tehokkaammin, kuin normaaleilla ratsastuskoulun tunneilla. Joten nyt sinä saat päättää, oletko valmistautumassa kilpailuihin vai haluatko vain kehittää taitojasi tehokkaasti. Ohjelmaan kuuluu aina leirikaste, sekä kyseiset "valmennustunnit". Mikäli leiriläisten makuun sopii, voimme järjestää yömaaston, sekä pidemmän vaelluksen. Lisäksi ohjelmaan kuuluu pulikoiminen, sekä muu hauskanpito. Leiriläisillä on ohjelman kanssa suuri vapaus, joten ehdotuksia topiciin kiitos :3 Leirihoitsuja ajattelin kanssa, joten käykää katsomassa suosikkinne sivuilta. Linkki sinne löytyy aakoosta.

En kuitenkaan muista kaikkia kerralla, joten todennäkösesti tuun päivittelemään tätä tiuhaan tahtiin, Tai sitten en. Kuitenkin, käy lista läpi huolella, jotta mitään ei unohdu. Pakkaa mieluiten yhteen isoon kassiin (makuupussin voi liittää siihen kiinni). Voi kuitenkin ottaa yhden "käsimatkatavaroille" tarkoitetun kassin, josta huolehdit sitten itse.

PAKKAA MUKAAN:
x Säänmukaisia vaatteita 
Lämmintä on luvattu, joten toppeja ja t-paitoja, kapreja tai shortseja, ja collegeasu tms.
x Hyvät kengät
Mieluiten lenkkarit, mutta tennarit käy
x Hygieeniakamat
Itse pakkaisin ainakin hammasharjan ja -tahnan, kasvorasvan, harjan sekä ponnareita
x Alusasuja
Kattava kerrasto sukkia ja alushousuja
x Petivaatteet
Aluslakana, Makuupussi tms ja tyynynkin voi ottaa mukaan
x Patja
Vain arvottujen henkilöiden tarvitsee ottaa patja mukaan, luku rippuu leiriläisistä
x Oma Keppihevonen
Ei ole pakko ottaa, saa meiltäkin lainata :) Sille mukaan suitset ja riimu, kohtuudella niin ettei vie pakusta hirveesti tilaa!
x Kännykkä ja laturi, tai kamera tms.
Ei todellakaan pakollinen, myös muistivihkon ja kynän tms. voi ottaa mukaan
x Hyvää leirimieltä
Yksi tärkeimmistä ;)



Noniin, ehkä tärkein jos aikoo leirille mukaan. Leiriläisiä otetaan maksimissaan 10, mutta alle seitsemällä emme leiriä pidä :) Nyt otan alustavia ilmoittautumisia tuohon alle hetken ajan, sen jälkeen arvon tarvittaessa lopulliset leireilijät. Ei ole enää kauaa aikaa ilmoittautua joten tee se heti!
Esimerkki ilmoittautuminen:
Nimi Teppo
Ikä 2 v
Ko, Re Puska Ö, 20cm
Allergiat Mansikka, Siitepöly
Muuta Dessu hoitoponiksi, meiltä löytyy kannettava patja, saako leirillä kuvata?



Terveisin Vimpula :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti